Privacy Beleid

PRIVACY BELEID van www.rsyogahilversum.nl 
 

Het privacy beleid van de website www.rsyogahilversum.nl , onderdeel van V.o.f. Soulbreath gevestigd te van Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo, met KVK nummer 56776489. Telefoon: 0631327913. Deze privacy verklaring is geldig vanaf 25 Mei 2018.

  
Bij www.rsyogahilversum.nl staat de bescherming van jouw persoonsgegevens centraal. Wij vermelden duidelijk waarom wij persoonsgegevens verwerken en wat het doel hiervan is.

Bij het verzamelen van persoonsgegevens beperken wij ons tot alleen de gegevens die wij echt nodig hebben voor de genoemde doelen.

Wij vragen eerst nadrukkelijk toestemming om jouw gegevens te verwerken waar dit nodig is.

www.rsyogahilversum.nl geeft jouw gegevens niet door aan andere partijen tenzij dit nodig is om onze diensten te kunnen leveren of wanneer wij wettelijk verplicht zijn om dit te doen.

www.rsyogahilversum.nl neemt veiligheidsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen en wij eisen van derde partijen dat zij dit net zo serieus nemen.

www.rsyogahilversum.nl biedt jou altijd de mogelijkheid om op jouw verzoek je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.


Website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch je domeinnaam, noch je e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij: 

  • jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert

  • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan

  • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site geraadpleegd hebt

  • ook door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je tegelijkertijd toestemming om jouw gegevens op te slaan

    Deze informatie wordt gebruikt: 

  • om de inhoud van onze website te verbeteren

  • om de inhoud en de lay-out van onze pagina’s te optimaliseren voor elke individuele bezoeker


En indien jij je hebt ingeschreven voor onze Nieuwsbrief dan gebruiken wij jouw gegevens:


Persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die je aan ons opgeeft zoals b.v. naam, adres en geboortedatum of de gegevens die we verkrijgen via een bestelling in onze Online Winkel of de nieuwsbrief. Wij doen onze uiterste best om jouw gegevens te beschermen.


Derden Partijen
www.rsyogahilversum.nl heeft om haar werk goed en correct uit te voeren enkele andere partijen nodig. O.a voor het versturen van jouw bestellingen / boekingen en het versturen van de Nieuwbrief. Wij delen uitsluitend gegevens met deze partijen, die onmisbaar zijn voor dit proces. Hiervoor hebben wij wettelijk geldige GPDR verwerkingsverklaringen met deze partijen ondertekend en wij streven ernaar dat deze derden er alles aan doen om jouw gegevens veilig te houden. 
 

Opslag en beveiliging

Wij nemen zo veel mogelijk beveiligingsmaatregelen om te zorgen dat alleen geautoriseerde personen bij jouw gegevens kunnen en om misbruik te voorkomen. Wij zorgen dat alleen de noodzakelijke personen bij jouw gegevens kunnen en dat de toegang tot de gegevens is afgeschermd. Daarnaast zorgen wij dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig worden gecontroleerd.


Inzage en wijziging van jouw geregistreerde gegevens
Je hebt het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kun je verzoeken dat die gegevens gecorrigeerd of verwijderd worden. Daarnaast kan je ten alle tijden vragen om al jouw gegevens te laten verwijderen.
Je kunt hiervoor een email sturen naar: info@rsyogahilversum.nl
 

Vermeld in deze mail je naam en je verzoek en wij zorgen dat we zo snel mogelijk een bericht sturen met de opgevraagde gegevens.

Mocht dit niet naar wens verlopen kan je altijd contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens. Komen we er alsnog samen niet uit dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, ook wel de privacy toezichthouder genoemd. 

 
Cookies beleid
Op www.rsyogahilversum.nl gebruiken we cookies. 
Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van jouw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek: 
 

  • om je voorkeuren te registreren

  • om informatie te registreren over wat je toevoegt aan je boodschappenlijst

  • om informatie te registreren, zoals de webpagina’s die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan

  • om je bij een volgend bezoek aan onze site eventueel op de hoogte te kunnen stellen van nieuwe aanbiedingen die jou zouden kunnen interesseren

  • om je vroegere activiteiten op onze website te registreren, om je bij jouw volgende bezoek een betere dienstverlening te bieden

  • om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van jouw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt

 

Wijzigingen in deze verklaring

Het kan gebeuren dat deze verklaring wordt aangepast. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming persoonsgegevens voor een ander doel gebruiken dat er is aangegeven. Mocht het gebeuren dat er wijzigingen in de doeleinden zijn zal je daarvan te voren van op de hoogte worden gebracht.

Contact us:

 © 2019 - Rise & Shine Yoga Ibiza - All Rights Reserved -